Potret Kantor Apple di Silicon Valley, No 6. Mewah Dengan Pemandangan Indah

Apple, salah satu jenama teknologi yang kini banyak mengeluarkan produk daripada jam tangan, telefon bimbit sehinggalah kepada gajet lain. Perkembangan pesat menjadikan Apple semakin berjaya bersaing dengan jenama teknologi lain.

Bukan sahaja produk, bangunan pejabat juga menakjubkan. Pejabatnya didakwa bangunan paling mahal di dunia. Apple baru sahaja mencipta bangunan baharu yang terletak di kawasan Silicon Valley. Tepatnya di Cupertino, California di mana kafe itu sahaja boleh memuatkan sehingga 3,000 pekerja.

Walau bagaimanapun, pejabat Apple adalah tertutup, bukan sesiapa sahaja boleh masuk. Tetapi jangan risau, Apple menyediakan tempat untuk pengunjung menikmati bangunan Apple yang lain.

1

2

3

4

5

6

Cupertino CA USA December 14, 2019: Apple headquarters offices building exterior with drought tolerant plants and people walking on a pathway to and from the entrance door..

7

8

9

Cupertino CA USA December 14, 2019: Aerial view of Apple headquarters offices building exterior inner court, on a bright cold December day.
TRENDING :  8 Foto Detail Potret Rumah Mendiang Alda Risma di Bogor Yang Kosong Belasan Tahun